otrdiena, 2014. gada 23. septembris

Pretīgs Zelta Rudenim 2014 jeb Atkal dzeram bērniem klātesot



Heijā, vimbas un citas zivis!


Rudens, tāpat kā ziema, allaž pienāk nemanot. Ne tikai Allažu pusē, bet arī Siguldā.
Tieši tāpēc tiek ikgadējais organizēts pārgājiena tipa smeļampasākums Pretīgs Zelta Rudenim. Šoreiz jau devītais pēc kārtas. Pēc būtības, nekas jau nav mainījies, tādēļ jau nojaušat, ka vajadzēs saģērbties silti un sausi, sakravāt dziriņas ķeselē un būt gatavam startēt ar vilcienu 18. oktōbrī, pl. 9:10 no Rīgas Centrālās stacijas. Par laika izvēli lūdzu nečīkstēt - balsojumam bija nedēļa laika. Veikalu pa ceļam negarantēju, tādēļ, ja nespējiet iztikt tikai ar dziriņām, sasmērējiet rokas smērējot maizītes.

Plāns nav paredzēts pārāk grandiōzs: Jāņa ielas apmeklēšana, Zaļā tirgus rudens gadatirgus caurskriešana, alus izdzeršana uz diviem vienā panorāmas rata aplī (5 min 45 sek = 2 EUR), Serpentīna ceļa nostaigāšana un atpakaļceļš pa Siguldas gaisa trošu ceļu (3 EUR vienā virzienā, vēlākais pl.14:08). Te būs precīzāks maršruta projekc (turpceļam): http://ej.uz/PZR2014
Varbūt vaicāsiet, kādēļ tik švaki - tikai 5.4km? Atbildu: Ļahi brauks trīsgabalaini, tādēļ pārējiem nāksies piekāpties. Jā vēlēsieties sportot, varēsiet pārējiem rikšot uz bodi pēc alēniem. :)

Braukšana atpakaļ plānojas ar vilcienu pl.15:18. Jo pavadīt Siguldā vēl papildus 2 ar lieko stundas man nebūs iekāriena. Kur nu vēl Martai. Bet nu pārējiem jums pēc brīviem ieskatiem.

Ja kādam kādi jautumi, zināsiet kā mani dabūt rokā.

Ļ.

P.S. Pieteikšanās uz pasākumu kā parasti - bezjēdzīga. :) Vienkārši ierodies!

5 komentāri:

Anonīms teica...

Ai... Labdabīgi apskaužu, jo kā reiz 17ajā jau došos prom no LV.

Snow teica...

Snow to teica, %$#@.

Jānis Ļahs teica...

Es jau tā arī sapratu, ka tas esi Tu. :)

Anonīms teica...

Man nepārāk garšo marinētas sēnes, izņemot šampinjonus (pat nezinu kāpēc, varbūt tā garšas burvība slēpjas tajā, ka ir apziņa, ka tās sēnītes ir lasījuši dezertējušie tautieši).

Jānis Ļahs teica...

End jōr point iz..?